AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden çiğ et almak

Kahve falında ölüden çiğ et almak

Kahve falında ölüden çiğ et almak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden çiğ et almak gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Kahve falında ölüden çiğ et almak işlerin canlanacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ et vermek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette çiğ et görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et ellemek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çiğ et vermek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ kara et görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir