AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et vermek

Kahve falında çiğ et vermek

Kahve falında çiğ et vermek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında çiğ et ellemek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et taşımak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde çiğ et görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti başkasına vermek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak imkânlarını kaybedeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ beyaz et görmek tüm isteklerine kavuşacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde çiğ et görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir