AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş çiğ et gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ve çiğ et görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kıymak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çiğ et yerken görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ kırmızı et görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et almak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, borcunun da hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir