AnaSayfa / Genel / Kahve falında tonlarca buğday görmek

Kahve falında tonlarca buğday görmek

Kahve falında tonlarca buğday görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tonlarca buğday gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tonlarca buğday görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilin tonlarını görmek durgunlaşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tonla para görmek hayat boyu çok sevileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tonlarca balık görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tonlarca altın görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tonlarca para görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tonlarca pirinç görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tonlarca ceviz görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir