Kahve falında bir ölüden kağıt almak

Kahve falında bir ölüden kağıt almak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında bir ölüden kağıt almak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında ölüden kağıt almak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye kağıt vermek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bir ölüden kağıt almak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, borçların gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinden kağıt almak sorunların kısa sürede aşılacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden kağıt para almak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top