AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kağıt vermek

Kahve falında ölüye kağıt vermek

Kahve falında ölüye kağıt vermek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye kağıt vermek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek bir daha işyerine gelmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden kağıt almak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir