AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kağıt para almak

Kahve falında ölüden kağıt para almak

Kahve falında ölüden kağıt para almak işlerine dört elle sarılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yüzünün güleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, icat yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında ölüden kağıt para almak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık kağıt para bulmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir