AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine kağıt para vermek

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, işlerinin çok açılacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden kağıt para almak elinin bolluk göreceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında delik kağıt para görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir