AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal almak istemek

Kahve falında bal almak istemek

Kahve falında bal almak istemek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kötü sözler duyacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bal almak istemek gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında ölüden bal istemek üzüntülerin sona ereceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal almak istemek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bal istemek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında çam balı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bal konuşmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak bal yemek günü birlik kazanç elde edeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine bal vermek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir