AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden altın bilezik almak

Kahve falında ölüden altın bilezik almak

Kahve falında ölüden altın bilezik almak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, güçlendikçe güçleneceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden altın bilezik almak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisinden altın bilezik almak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir