AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak

Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak

Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, anne baba duaları alınacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak manevi olarak huzur içinde olacağına, şansının geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında ölüden altın bilezik almak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik almak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak kötü karakterli bir kadına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında birine altın bilezik vermek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik takmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına inanılır.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir