AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafa sevmek

Kahve falında zürafa sevmek

Kahve falında zürafa sevmek bol bol moral depolanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, maaşının artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok mutsuz olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında zürafa sevmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında zürafa sevmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak zürafa görmek özgüveninin yerine geleceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında zürafa öldürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında zürafa yemek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında zürafa beslemek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük zürafa görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru zürafa görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında zürafadan kaçmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir