AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafaya binmek

Kahve falında zürafaya binmek

Kahve falında zürafaya binmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, şansının açık olacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zürafaya binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Kahve falında zürafaya binmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında zürafa yavrusu görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zürafa görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru zürafa görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak zürafa görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falında zürafa görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü zürafa görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında zürafa resmi görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir