AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve hasta görmek

Kahve falında ölü ve hasta görmek

Kahve falında ölü ve hasta görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ve hasta gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek saygınlık göreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birini ölürken görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir