AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babayı hasta görmek

Kahve falında ölü babayı hasta görmek

Kahve falında ölü babayı hasta görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayı hasta gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında babanı hasta görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babayı hasta görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında anne baba hasta görmek çok pişmanlık duyacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını hasta görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babasının hasta olduğunu görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir