AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü dedeyi hasta gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedemi hasta görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında dedeyi hasta görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin hasta olduğunu görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta dede görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dedeni hasta görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir