AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hasta ve zor geçireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, işlerin toparlanacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında ölü insanı hasta görmek hoşluk içinde olacağına, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında hasta birini ölürken görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalettir.

Kahve falında ölüyü canlı ve hasta görmek büyük atılımlarda bulunacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün hastalandığını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölüyü hasta görmek hayattan yana keyif bulacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir