AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü resmi görmek

Kahve falında ölü resmi görmek

Kahve falında ölü resmi görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hatalı yollara sapılacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ölü resmi gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında ölü resmi görmek itibarın sarsılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün resmini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin resmini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında babanın resmini görmek girdiği işleri kaybedeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında cami resmi çizmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski resmini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında manzara resmi yapmak evlerindeki huzurun artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir