AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski resmini görmek

Kahve falında eski resmini görmek

Kahve falında eski resmini görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yeni kapılar açılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski resmini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eski resmini görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin resmini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Kahve falında atatürk resmi görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, problemleri teker teker çözeceğine inanılır.

Kahve falında yılan resmi görmek hayatının düzene gireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göz resmi çizmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç resmi çizmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yunus resmi görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir