AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün resmini görmek

Kahve falında ölünün resmini görmek

Kahve falında ölünün resmini görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün resmini gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında ölünün resmini çekmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin resmini görmek dostlarını da iyi seçeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün resmini görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü resmi görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç resmi çizmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz resmi görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir