AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın resmini görmek

Kahve falında babanın resmini görmek

Kahve falında babanın resmini görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın resmini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında babasının resmini görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın resmini görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölen babanın resmini görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının resmini görmek fal sahibinin şansının açılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında babanın resmini görmek hatalı yollara sapılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi resmini yapmak kara kara düşünür olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında atatürk resmi yapmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aşama göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında güvercin resmi görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir