AnaSayfa / Genel / Kahve falında manzara resmi yapmak

Kahve falında manzara resmi yapmak

Kahve falında manzara resmi yapmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, musibetlerin yaşanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında manzara resmi yapmak gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Kahve falında manzara resmi yapmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında manzara resmi yaptığını görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında manzara resmi çekmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ manzaralı ev görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden manzara seyretmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz manzaralı ev görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden manzara seyretmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir manzara görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir