AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Kahve falında yavru muhabbet kuşları görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir