AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle düğüne gitmek

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek kısa zamanda çok yol alınacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, geniş geniş yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hazırlanıp düğüne gitmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak hayırlı kapıların açılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Kahve falında düğün gitmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir