AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, Tövbe Edeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bir yere gitmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bi yere gitmek maneviyata yöneleceğine, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizle bir yere gitmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında gemide bir yere gitmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir