Kahve falında kafası kopmuş köpek görmek

Kahve falında kafası kopmuş köpek görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, mutluluğu yakalayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası kopmuş köpek gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında köpek kafası kesmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kafasını kesmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kafalı insan görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iki kafalı köpek görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir