AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kafası görmek

Kahve falında köpek kafası görmek

Kahve falında köpek kafası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, dertlerinden kurtulacağına, ortak edineceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hanesine güneş doğacağına, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek kafası gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kafası pişirmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kafası kesmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasız köpek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopan köpek görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kafalı köpek görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. kulaklarını dikmiş sanki uluyor gibi falımda köpek kafası gördüm.köpek kafasının önünde de şaha kalkmış at çıkmış.köpek sanki ata uluyor.atın üstündede erkek var.bi eliyle atı tutuyo gibi diğer elindede meşale gibi bişey tutmuş o kişi.üç yol var uzun.yyolun bitanesinin önünde fare çıkmış kuyruğu uzun.kapkara olmuş fare

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir