AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda dolaşmak

Kahve falında okulda dolaşmak

Kahve falında okulda dolaşmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, güçten düşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, zor günler geçireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, azap çektiğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında okulda dolaşmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında okulda dolaşmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet eder.

Kahve falında donsuz dolaşmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında cami etrafında dolaşmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında dünyayı dolaşmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak belki de hayatının aşkını bulacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında havluyla dolaşmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede dolaşmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir