AnaSayfa / Genel / Kahve falında odalarda dolaşmak

Kahve falında odalarda dolaşmak

Kahve falında odalarda dolaşmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, küslükleri gidereceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sevinçli haberlere, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odalarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Kahve falında odalarda dolaşmak huzurunun eski haline döneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebekle dolaşmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tarlada dolaşmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında arazide dolaşmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş boş dolaşmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine alamet eder.

Kahve falında elele dolaşmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tekneyle dolaşmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir