AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga saldırısına uğramak

Kahve falında karga saldırısına uğramak

Kahve falında karga saldırısına uğramak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazancın arttırılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında karga saldırısına uğramak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak istenmeyen olayların yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga saldırısı görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanların saldırısına uğramak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terör saldırısına uğramak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir