AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga öpmek

Kahve falında karga öpmek

Kahve falında karga öpmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında karga öpmek gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında karga öpmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında yeşil karga görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında karga kafası görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında karga ölüsü görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga ısırmasını görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah karga görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında karganın kaçtığını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir