AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yanına yatmak

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yanına yatmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yanına yatmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak yediği ekmeğin verimli olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak hayallerine kavuşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir