AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yemek yaparken görmek

Kahve falında ölüyü yemek yaparken görmek

Kahve falında ölüyü yemek yaparken görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, onlara sanat öğreteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü yemek yaparken gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak iyi şeyler yaşayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ölü helvası yemek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölü etini yemek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölüye yemek vermek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye yemek yedirdiğini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü kadın eti yemek beden sağlığının zarar göreceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden yemek almak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, işinden ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle yemek yemek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir