AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadına sarılmak

Kahve falında evli bir kadına sarılmak

Kahve falında evli bir kadına sarılmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetlerinden olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli birine sarılmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğe sarılmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadını bekar görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir