AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına sarılmak

Kahve falında bir kadına sarılmak

Kahve falında bir kadına sarılmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında tanımadığın bir kadına sarılmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının sarıldığını görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına sarılmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına sarılmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadına sarılmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir