AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle kucaklaşmak

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak yol alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, işlerin artacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak iş güç sahibi olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir