AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü hindi görmek

Kahve falında ölü hindi görmek

Kahve falında ölü hindi görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında ölü hindi gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ölü hindi görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi ölüsü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hindi yemeği görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindiler görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz hindi görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, tüm sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında hindi kestiğini görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalettir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir