AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hindi görmek

Kahve falında beyaz hindi görmek

Kahve falında beyaz hindi görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yılmayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, istediği evde oturacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hindi gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında beyaz hindi görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine inanılır.

Kahve falında kendini hindistanda görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi kestiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi temizlemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli hindi görmek evine haciz geleceğine, donanımlı kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi hindi görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir