Kahve falında ölü fare görmek

Kahve falında ölü fare görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, makamını kaybedeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü fare gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir fare görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü fare görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü fareyi atmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde fare ölüsü görmek hedeflerine ulaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında ölü farenin canlandığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü büyük fare görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir