AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve canlı fare görmek

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve canlı fare gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı fare yemek çok büyük bir baskı altına gireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı fare görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi canlı görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü canlı görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir