AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü et yemek

Kahve falında ölü et yemek

Kahve falında ölü et yemek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü et yemek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle et yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü et yemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kedi eti yemek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insan eti yemek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanın etini yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün etini yemek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ölü köpek eti yemek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir