AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü hayvan eti yemek

Kahve falında ölü hayvan eti yemek

Kahve falında ölü hayvan eti yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sosyal konumunun değişeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan eti yemek çok büyük kazançlara sahip olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani hayvan eti yemek hayat boyu desteği olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan eti yemek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eti yemek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle et yemek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün etini yemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir