AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle et yemek

Kahve falında ölüyle et yemek

Kahve falında ölüyle et yemek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle et yemek gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölü etini yemek hastalıkların yakınına uğramayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü et yemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan eti yemek sevap işlemek için uğraşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin etini yemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kedi eti yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü köpek eti yemek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir