AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün etini yemek

Kahve falında ölünün etini yemek

Kahve falında ölünün etini yemek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün etini yemek gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin etini yemek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eti yemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün etini yemek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kadın eti yemek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında ölü et yemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle et yemek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir