AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın vurulduğunu görmek

Kahve falında atın vurulduğunu görmek

Kahve falında atın vurulduğunu görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zor bir duruma düşüleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kafasını rahatlatacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Kahve falında atın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz atın vurulduğunu görmek içinin de rahat edeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın vurulduğunu görmek bolluk içinde yaşamaya, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca vurulmak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına inanılır.

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında göbekten vurulmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir