AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam vurduğunu görmek

Kahve falında adam vurduğunu görmek

Kahve falında adam vurduğunu görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam vurduğunu görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında atın vurduğunu görmek bekarsa evleneceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın vurduğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek sağlığının yerinde kalacağına, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir