AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, güzel ameller işleyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizi vurduğunu gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında birine vurduğunu görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında yılanın vurduğunu görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir