AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedeni görmek

Kahve falında ölü dedeni görmek

Kahve falında ölü dedeni görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dedeni gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü dedeni görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dedenin dirildiğini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölü dede görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesinin dirildiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek hafif ve iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dedemi görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir