AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dede görmek

Kahve falında ölü dede görmek

Kahve falında ölü dede görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dede gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü dedemi görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dede görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, borçların hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölü dedeni görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü dedesinin dirildiğini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir