AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedeyi görmek

Kahve falında ölü dedeyi görmek

Kahve falında ölü dedeyi görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü dedeyi gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek kendisini eve kapatacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü dedesini diri görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dedesini görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dedemi görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir